De rol van sales manager is niet de omzet te laten groeien. Zijn of haar rol is het team te laten groeien in activiteit en kwaliteit. Als sales manager inspireer en begeleid je aankoopbegeleiders in hun ont-wikkelingsproces om hun persoonlijke en business groei te realiseren. Groei in conversie, orderwaarde en uiteindelijk omzet en marge. 

Met inmiddels de 30 jaar verkoopbelevenissen is 1 ding zo klaar als een klontje: het maakt niet uit hoe goed je top performers in sales zijn!, want ook zij blijven gelimiteerd door de uren van de dag die ze tot hun beschikking hebben.

Een oplossing zou kunnen zijn:
1. Nog effectiever met tijd leren omgaan – hoog rendement verkoopactiviteit only
2. Meer sales performers aannemen

Dat laatste is alleen effectief wanneer de winnende strategie en tactiek op papier staat, en overgebracht kan worden om te vermenigvuldigen om nog meer nieuwe aankoopbegeleiders te laten groeien.

Succes in verkoop betekent; goed product, uitstekende procedures en memorabele performance. En precies dat is wat ik elke dag najaag als schrijver, spreker en manager.

Meer weten of een lezing boeken?

RDST_Boek_400x308_2

Red de salestijger

Hét boek dat je binnen 5 minuten kan terugverdienen!

Bestel nu, € 19,95 excl. BTW en verzendkosten.

BUSINESS SHOW

MARC DIJK – RED DE SALESTIJGER

Het doel van een Red de Salestijger Business show:
* Draagvlak creëren om anders naar klanten en verkoop te kijken
* Iedereen weet wat verkopen anno 2019 écht betekent
* Iedereen snapt het belang van zijn skills om deals te sluiten
* Iedereen begrijpt het belang van een salestijger cultuur in korte duur

Een business show van Marc is soms met de wind mee, soms tegen de wind, wanneer hij aanvoelt overstag te moeten om zijn missie te bereiken (verkopen leuker maken) doet hij dat zonder te twijfelen. Marc maakt gebruik in zijn optredens van het DAG principe, Duidelijk, Acceptatie krijgen, Gedrag in beweging zetten om anders te gaan denken en werken met sales.

Boek een lezing van Marc via despreker.nl 

deSPREKER-Logo600x330px

Cliënten