PARKEERGELD. HET NIEUWE EXCUUS VOOR WINKELIERS?

Parkeergeld het nieuwe excuus voor winkeliers

Het is dinsdagmorgen 9.30 uur. Ik heb een laptop nodig. Ik wil service en advies dus ga het dorp in. Bij de betreffende winkel aangekomen, lees ik dat ik moet wachten tot 10.00 uur. Bestaat dat nog? Ik doe eerst een andere boodschap en kom anderhalf uur later terug. Twee mannen staan in de winkel. Ze bespreken met elkaar de leegstand in het centrum, spreken de schande uit over het gemeentelijk bestuur en de te hoge huren. ‘Je zou het bijltje er toch bijna bij neergooien?’ zegt de een tegen de ander. Het blijken twee bedrijfslijders te zijn. Ja u leest het goed. Leiders met lange ij.

 

[button title=”Lees verder” url=”//www.marcdijk.nl/blog-parkeergeld-het-nieuwe-excuus-voor-winkeliers/”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.