Red de salestijger boek

Bewezen strategieën, het waarom en hoe + acties wat je kan ondernemen om klant interactie te overtreffen voor betere en grotere verkoopresultaten… Voor EENS en ALTIJD!

Er zijn universele principes voor sales teams die succesverhalen bepalen. Of je nu al een goeie boterham verdient of juist nog beetje moeite hebt met het krijgen van een gewenst verkoopresultaat. Dit boek voed je.

Wie de zeilen continu af kan stemmen op de windrichting van dat moment en bovendien de principes van verkoop consistent uitvoert maakte elke klantreis de moeite waard. Communiceer je tegen de wind in dan ga je dobberen en wordt je boot met de klant erin zomaar stuurloos en sla je om bij een harde windvlaag.

Dit boek helpt om je denken en doen elke dag effectiever in te zetten. Hierin staat het fundament van verkoop. Wanneer je als manager of verkoper de principes van een goed salesteam laat voor wat ze zijn, betaal je een hoge prijs die elke marketing euro waardeloos maken.

Red de Salestijger is een boek vol praktijkvoorbeelden, humor en confrontatie. Maar bovenal een boek voor mensen die hard willen werken om met kop en schouders boven de rest uit te steken.

Bestel nu. Dit is één van de weinige boeken die zichzelf in minder dan 5 minuten terug kan verdienen.

Het vakblad voor salesmanagement schreef:

Boek_SalesManagementTijdschrift_quote
Marc_Dijk_Boek_signeren

BESTEL HET BOEK NU!

Naam

E-mailadres

Bezorgadres

Bedrijf

Functie

Hoeveel boeken wil je bestellen?

Wil je het boek laten signeren door auteur Marc Dijk?

Wil je op de hoogte blijven d.m.v. de digitale nieuwsbrief?

*De factuur wordt per mail toegestuurd. De prijs van het boek is €19,95, dit is inclusief BTW en exclusief verzendkosten van €3,84.

Wil je meer dan 15 exemplaren bestellen? Neem dan contact met ons op via info@marcdijk.nl o.v.v. boek bestelling.

recensie_1
recensie_2
recensie_Bol_1
recensie_Bol_3
recensie_3
recensie_4
recensie_Bol_2
scan